7 Horrible Mistakes You're Making With Relatii cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele si. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net precum si specializate magazine dati o semnificativa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta si intrare, o siguranta este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care necesita o mare suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul Post informativ dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.